Back to press releases

Ingår avtal med Brasiliansk operatör

Ingår avtal med Brasiliansk operatör

Scout Gaming Group, vidare ”SGG” eller ”bolaget”, har tecknat avtal avseende leverans av bolagets Fantasy Sports till den brasilianska operatören Cartola som drivs av DFS Entretenimento Ltda.

Cartola fokuserar endast på Daily Fantasy- och Fantasy Sports och produkten kommer att lanseras under den första kvartalet 2023.

Niklas Jönsson t.f VD för SGG kommenterar, ”Att vi får möjligheten att leverera hela vår Daily Fantasy (DFS) och Fantasy Sports (FS) till en ny partner på den brasilianska marknaden som i och med detta byter leverantör till SGG känns väldigt positivt. Vi ser med tillförsikt fram emot det kommande samarbetet”.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Jönsson, Finanschef och tf VD
Tel: +46 725 494 173
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group AB (publ) är en licensierad och reglerad leverantör av B2B och B2C Daily Fantasy Sports och Sportsbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har säte i Sigtuna, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: scoutgaminggroup.com. Scout Gaming Group AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Redeye AB.