Back to press releases

bet365 går live med Scout Gaming

bet365 går live med Scout Gaming

Scout Gaming Group, vidare “SGG” eller “bolaget”, har lanserat sin Fantasy Sport produkt på bet365, en världsledande operatör inom onlinespel.

Lanseringen har skett på över 120 marknader över hela världen, och på 20 olika språk, innebärande att alla kunder hos bet365 på dessa marknader nu har lokalt paketerad tillgänglighet till hela det utbud av Fantasy Sport produkter som SGG erbjuder sina partners.

bet365 är världens största varumärke inom online sportspel, grundat år 2000 och har över 80 miljoner kunder som servas av drygt 6 000 anställda.

Fantasy Sport är en produkt med inslag av säsongsvariationer, och produkten är ny på flertalet av de marknader där den nu lanseras. SGG bedömer att det kommer krävas en inkörningsperiod, men att det är ett rimligt antagande att partnerskapet över tid kommer skapa förutsättningen för att i betydande grad kunna påverka bolagets framtida intäkter och resultat. Det är dock inte möjligt att per idag göra någon form av estimat av framtida ekonomiskt utfall eller när i tiden ett sådant kan komma ske.
 

Niklas Jönsson, tf Verkställande Direktör på Scout Gaming Group, kommenterar: “Det är med stor tillförsikt vi ser fram mot det nu kommande samarbetet med bet365. Integrationen av våra produkter är den snabbaste vi hittills lyckats genomföra i denna omfattning, och det är givetvis en stor fjäder i vår hatt att bet365 valt oss som leverantör av Fantasy Sport produkter. Vi kommer göra vårt yttersta för att bet365 kommer vara nöjda med oss som partner.”

En talesperson från bet365, kommenterar: “Partnerskapet med SGG ger bet365 en ny produkt vertikal inom det globalt växande fantasy segmentet. Vi anser att det är otroligt viktigt att arbeta tillsammans med våra partners och ser framemot att bygga på vårt spännande partnerskap med SGG.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Jönsson, Ekonomidirektör och tf Verkställande Direktör
Tel: +46 725 494 173
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group AB (publ) är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och Sportsbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har säte i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Scout Gaming Group AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Redeye AB.

Denna information är sådan som Scout Gaming Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersons försorg, den 2 augusti 2022, klockan 18.05 CET.