Back to press releases

Scout Gaming ingår avtal med Razer avseende Fantasy eSport

Scout Gaming har ingått ett partnerskapsavtal med världens ledande livsstilsvarumärke för spelare, Razer Inc. Scout Gaming har utvecklat och kommer att operera en mobilapp som gör det möjligt för Razer-användare att delta i Fantasy eSports-turneringar.

Scout Gaming kommer att erbjuda sin unika fantasyplattform för eSsport riktad mot Razers nuvarande communities och kanaler.

Samarbetet kommer att drivas genom ett ännu icke-offentliggjort varumärke, baserat på Scout Gamings egenutvecklade teknik.

På kort sikt förväntas partnerskapet ha låg inverkan på Scout Gaming intäkter men med potential till långsiktig betydande inverkan.

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Scout Gaming är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.

Om Razer
Razer ™ är världens ledande livsstilsvarumärke för spelare.

Razers varumärke med trippelhuvudet är en av de mest erkända logotyperna i globala spel- och esport-communities. Med en skara fans som sträcker sig över alla kontinenter har bolaget designat och byggt världens största spelar-fokuserade ekosystem bestående av hårdvara, programvara och tjänster.

Razers prisbelönta hårdvara inkluderar högpresterande kringutrustning för spel och bärbara datorer.

Razers mjukvaruplattform, med över 125 miljoner användare, inkluderar Razer Synapse (Internet of Things-plattform), Razer Chroma RGB (ett proprietärt RGB-ljustekniksystem som stöder tusentals enheter och hundratals spel / appar) och Razer Cortex (ett speloptimeringsprogram och launcher).

Razer erbjuder också betaltjänster för spelare, ungdomar, millenials och Gen Z. Razer Gold är en av världens största game payment services, och Razer Fintech tillhandahåller fintech-tjänster på tillväxtmarknader.

Razer grundades 2005 och har två huvudkontor i Irvine (Kalifornien) och Singapore. Bolaget har 17 kontor över hela världen och är erkänt som det ledande varumärket för spelare i USA, Europa och Kina. Razer är noterat på Hongkongs Stock Exchange under tickern 1337.

Denna information är sådan som Scout Gaming är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, den 22 juni 2021, klockan 11.30 CET.