Back to press releases

Scout Gaming vinner “Fantasy Sports Supplier of the year” på EGR B2B Awards

På EGR B2B Awards lyfts de mest framgångsrika och innovativa spelleverantörerna fram. I hård konkurrens vann Scout Gaming kategorin “Fantasy Sports Supplier of the year”.

“Vi är väldigt glada över att ha vunnit Fantasy Sports Supplier of the year eftersom den avser vår huvudsakliga produkt. Att få denna utmärkelse är ett kvitto på att vi är den ledande aktören på den här marknaden som är i ett tidigt skede men väntas växa sportutbudet bland alla europeiska operatörer. Scout Gaming har på väldigt kort tid slutit avtal med ett flertal ledande operatörer som under året kommer att lansera våra produkter”, säger Andreas Ternström, vd på Scout Gaming.

Scout Gaming leder utvecklingen av poolspelsvertikalen med Daily Fantasy Sports som första produkt. Bolaget har under det senaste dryga halvåret signerat avtal med bland andra Betsson, ComeOn, Nordic Leisure, Luckia, GML Interactive, 1XBet. Scout Gaming är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och poolspel. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har cirka 60 anställda och har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com.