Back to press releases

Scout Gaming rekryterar COO

Scout Gaming Group har utsett Terje Bolstad till ny COO för koncernen. Terje kommer att ta ett övergripande organisatoriskt ansvar för koncernen när det nu går in i en intensiv tillväxtfas.

Terje Bolstad har lång erfarenhet från ledande moderna tekniska organisationer och kommer senast från Experis IT i Norge.

“Vi är glada att välkomna Terje Bolstad till Scout Gaming. Eftersom vi för närvarande genomgår en kraftig tillväxt, rullar ut nya kunder och produkter i snabb takt, vill vi säkerställa våra processer, strukturer och vår flexibilitet ytterligare för att möta och leverera över förväntningarna från våra befintliga och kommande kunder ”, kommenterar VD, Andreas Ternstom.

Terje Bolstad kommer att utgå från Bergen, Norge men har ett övergripande operativt ansvar för koncernen.

”Jag är imponerad av hur Scout Gaming inom en mycket kort tid har börjat bygga en ny marknad”, kommenterar COO, Terje Bolstad.

Han fortsätter ”Att växa marknaden inom media och den globala spelindustrin med den senaste tekniken kräver att vi är produktiva, innovativa och uppfyller kundernas krav. Vårt fokus under de kommande åren kommer att vara att stärka den position vi redan har och att leverera nya produkter för att locka fler slutanvändare. ”

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, CEO
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Terje Bølstad, COO
Tel: +47 952 42 423
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Scout Gaming är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.