Back to press releases

Scout Gaming lanserar fantasy player odds med Kaizen Gaming

Scout Gaming har lanserat sina fantasy player odds-marknader med Kaizen Gaming, som verkar under varumärkena Stoiximan och Betano. Scout Gaming och Kaizen Gaming förstärkte sitt partnerskap under förra året med syftet att lansera nya produkter och ytterligare funktionalitet. Stoiximan-spelare kan nu spela fantasy player odds på Scout Gamings sportsbook, under ett nytt underavsnitt som har lagts till på den officiella webbplatsen stoiximan.gr under deras "Fantasy" -flik, kallad "Player Odds”.

Följande odds för fantasy player odds är för närvarande tillgängliga: Player Fantasy-poäng över / under: Satsa på fantasy-poäng för spelare i matchen, Player Duels (lagdueller, matchdueller eller cross-match-dueller): Satsa på vilken spelare som får flest fantasypoäng i sina respektive matcher, Outright bets: Satsa på vilken spelare som får flest fantasypoäng under en hel säsong, månad, cup eller slutspel.

Scout Gaming arbetar för att lägga till en “bet builder” till sitt erbjudande, där användare kan kombinera flera fantasy-odds från samma matcher, eller kombinera det med vanliga sportsbookmarknader från samma match. En separat funktion “Bet on your Fantasy team” planers också att lanseras senare.

“Vi är väldigt stolta över att kunna leverera ytterligare produkter till Stoiximan. Spelarodds är en viktig del av vår Fantasy-upplevelse och kompletterar fantasy-turneringar med ett fantasy-mot-huset-erbjudande. Det ger ytterligare korsförsäljningspotential mellan fantasy-sports & kundens sportsbook eller Scout Gamings egen sportsbook.

Stoiximan är en viktig partner för oss och vi hoppas kunna utöka vårt samarbete i framtiden”, säger Scout Gaming Chief Product Officer, Andreas Sundal.

“Vi är mycket glada över att kunna lansera ’Fantasy player Odds’ till våra grekiska spelare som levereras av Scout Gaming. Vi förbättrar kontinuerligt våra produkter och tjänster för att erbjuda den bästa upplevelsen för dem som litar på oss för deras underhållning och vårt samarbete med Scout Gaming har visat sig vara av stor betydelse för det här. Vi ser fram emot att erbjuda ytterligare produkter till alla 6 marknader som vi för närvarande driver i samarbete med Scout Gaming “, kommenterar Kaizens Sportsbook Product Manager, John Tsakalakis.

Om Kaizen Gaming
Kaizen Gaming är det största GameTech-företaget i Grekland och ett av de snabbast växande bolagen i Europa. Idag är bolaget verksamt i sex länder: Grekland och Cypern med varumärket Stoiximan, Tyskland, Rumänien, Portugal och Brasilien med sitt internationella varumärke Betano. Bolaget har för närvarande mer än 850 anställda, varav 260 på teknikavdelningen. För mer information besök www.kaizengaming.com.

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv och Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Scout Gaming är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.