Back to press releases

Scout Gaming utser ny CFO

Scout Gaming har rekryterat Niklas Jönsson som CFO för koncernen. Niklas kommer tillträda 10 januari 2022.

Niklas har mångårig erfarenhet från att arbeta med tillväxtbolag i sektorn, det inkluderar bland annat CFO för Global Gaming 555 AB och operationell CFO för Evolution Gaming Malta Ltd. Tidigare har Niklas en bakgrund från PWC som auktoriserad revisor.

"Det ska bli roligt att tillvarata mina befintliga kunskaper från sektorn, även om Scout är helt unikt i form av produkterbjudande är jag övertygad om att jag kommer att kunna bidra från dag ett." säger Niklas Jönsson.

"Det känns väldigt bra att kunna presentera Niklas, som har mångårig erfarenhet från branschen och vet vad som krävs för att accelerera tillväxten." säger Scout Gamings vd, Andreas Ternström.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected].

Om Scout Gaming
Scout Gaming Group är en mångfaldigt prisbelönt licensierad och reglerad premiumleverantör av B2B Fantasy Sports & Sportsbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar sportunderhållnings-plattform där kärnan är den nätverksbaserade Fantasy Sports-lösningen (SGN) och en fullt managerad Sportsbook som kan skräddarsys efter marknadens behov, oavsett om det är riktiga pengar inom Fantasy Sports, oddsspel eller Free-to-Play. Teknik och verksamhet är till 100 procent helägda av Scout Gaming, har utvecklats från grunden och drivits internt – vilket möjliggör praktiskt taget vilken sport, liga eller spelformat som helst. Företaget har nåt flertal landvinningar i branschen, som världens största globalt poolade DFS-nätverk (SGN), Fantasy Matchups, Bet-on-my-team, Player Odds och världens första integrerade DFS- och Sportsbook-lösning, via en enda integration . Koncernen har 100+ anställda och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina och Malta. Scout Gaming är noterat på Nasdaq First North Growth Market och Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0) 8 121 576 90.

Denna information är sådan som Scout Gaming Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersons försorg, den 15 december 2021, klockan 08.00 CET.