Back to press releases

Scout Gaming ingår avtal med Scientific Games Digital

Scout Gaming har ingått ett avtal med Scientific Games Digital, en av de ledande globala spelleverantörerna. Scout Gamings produkter kommer att vara tillgängliga när Scientific Games Digitals kunder efterfrågar dem. SG Digital har över 1 500 anställda på 34 kontor runt om i världen och har över 200 kunder, mer än 2000 spel och 40 licenser över hela världen. Scientific Games har en omsättning på 3 miljarder dollar och är noterat på Nasdaq.

På grund av den osäkra tidsplanen för lansering av våra produkter med SG Digitals operatörer kan Scout Gaming inte uppge vilken inverkan affären kommer att ha på 2019 års intäkter. Scout Gamings intäkter är på lång sikt beroende av slutanvändarens verksamhet på Scout Gamings produkter.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Om Scientific Games
Scientific Games Corporation (NASDAQ: SGMS) är världsledande inom underhållning som erbjuder dynamiska spel, system och tjänster för kasino, lotteri, socialt spel, spel på nätet och sportspel. Scientific Games erbjuder spelbranschens bredaste och mest integrerade portfölj av spelinnehåll, avancerade system, banbrytande plattformar och professionella tjänster. Scientific Games levererar vad kunder och spelare värderar mest: pålitlig säkerhet, engagerande underhållningsinnehåll, driftseffektivitet och innovativ teknik. För mer information, vänligen besök scientificgames.com.

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av Fantasy Sports och poolspel. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har 80 anställda och har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Scout Gaming är noterat på Nasdaq First North och bolagets Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.

Denna information är sådan som Scout Gaming är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersons försorg, den 13 juni 2019, klockan 10.45 CET.