Back to press releases

Scout Gaming vinner “Fantasy Sports Supplier of the year” på EGR B2B Awards för tredje året i rad

Scout Gaming har vunnit EGR Award-kategorin “Fantasy Sports Supplier of the year” 2020, vilket är tredje gången i rad.

Scout Gaming växer för närvarande kraftigt genom att etablera Fantasy sports-vertikalen.

”Vi är glada över att få detta pris för tredje året i rad. Det betyder mycket för oss att marknaden uppskattar det engagemang och det hårda arbete vi lägger på att utveckla en marknadsledande fantasy sport-produkt skräddarsydd för den europeiska marknaden.

Vår tro har alltid varit att fantasy är nästa spelvertikal i Europa. Den ökade efterfrågan som konstaterats under det senaste året åskådliggör att detta nu är en åsikt som delas med de stora europeiska operatörerna. Under detta år har vi framgångsrikt lanserat med de marknadsledande operatörerna i både Grekland och Baltikum. Vi ser nu fram emot att lansera på vår hemmamarknad Norge – en mycket väletablerad fantasy sport-marknad. Vidare upplever vi också en ökad efterfrågan från andra marknadsledande aktörer på kontinenten, ”kommenterar Scout Gamings vd, Andreas Ternström.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]  

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och poolbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Bolaget är noterat på Nasdaq First North.