Back to press releases

Scout Gamings CFO lämnar bolaget

Scout Gamings CFO Billy Degerfeldt lämnar sin anställning på bolaget och kommer att tillträda rollen på ett annat bolag. Degerfeldts uppsägningstid är tre månader och Scout Gaming har påbörjat processen att rekrytera en ny CFO.

”Billy har under sin tid som CFO spelat en nyckelroll i att bygga upp Scout Gaming från ett förkommersiellt stadie till en publikt listad snabbväxande och innovativ sportspelaktör med välrenommerad internationell ägarbas”, säger Andreas Ternström, vd. ”Jag vill tacka Billy för gott samarbete och hans värdefulla bidrag till bolagets utveckling under de senaste dryga fyra åren och önska honom stort lycka till i framtiden”, säger Andreas Ternström, VD.

”Scout Gaming står inför en långsiktig spännande tillväxtresa som bara har börjat men efter drygt fyra utvecklande år som CFO på bolaget har jag landat i att det är dags för en ny utmaning för mig”, säger Billy Degerfeldt.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected].

Om Scout Gaming
Scout Gaming Group är en mångfaldigt prisbelönt licensierad och reglerad premiumleverantör av B2B Fantasy Sports & Sportsbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar sportunderhållnings-plattform där kärnan är den nätverksbaserade Fantasy Sports-lösningen (SGN) och en fullt managerad Sportsbook som kan skräddarsys efter marknadens behov, oavsett om det är riktiga pengar inom Fantasy Sports, oddsspel eller Free-to-Play. Teknik och verksamhet är till 100 procent helägda av Scout Gaming, har utvecklats från grunden och drivits internt – vilket möjliggör praktiskt taget vilken sport, liga eller spelformat som helst. Företaget har nåt flertal landvinningar i branschen, som världens största globalt poolade DFS-nätverk (SGN), Fantasy Matchups, Bet-on-my-team, Player Odds och världens första integrerade DFS- och Sportsbook-lösning, via en enda integration . Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina och Malta. Scout Gaming är noterat på Nasdaq First North Growth Market och Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0) 8 121 576 90.

Denna information är sådan som Scout Gaming Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersons försorg, den 15 november 2021, klockan 17.45 CET.