Back to press releases

Vinner offentlig upphandling med Norsk Tipping

Scout Gaming Group, vidare ”SGG” eller ”bolaget”, har vunnit ett offentligt anbudsförfarande avseende exklusiv leverans av Fantasy Sport produkter till det statliga norska spelföretaget Norsk Tipping, som innehar ett lagstadgat spelmonopol för den Norska marknaden.

SGG levererar sedan två år en begränsad Fantasy Sport produkt till Norsk Tipping som i huvudsak avsett ”play for free”. Den tekniska integreringen med Norsk Tipping är genomförd, varför det kommande utvecklade samarbetet bedöms kunna påbörjas skyndsamt.

Ersättningen till SGG är ersättningsbaserad med en fast garantisumma, och bolagets bedömning är att samarbetet bör komma få en betydande påverkan på bolagets framtida intäkter och lönsamhet. Givet ersättningsmodellens natur går det dock inte att prognosticera det kommande ekonomiska utfallet.

Niklas Jönsson t.f VD för SGG kommenterar, ”Att vi nu ges möjlighet att bli Norsk Tippings fullsortiment leverantör inom Fantasy Sport segmentet är en tydlig stämpel på kvalitén i den produkt vi byggt inom bolaget, vi ser fram emot partnerskapet och att skyndsamt påbörja leveranser till den norska marknaden”

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Jönsson, Finanschef och tf VD
Tel: +46 725 494 173
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group AB (publ) är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och Sportsbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har säte i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Scout Gaming Group AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.