Back to press releases

Scout Gaming går in i Brasilien med Jogajà

Scout Gaming har ingått ett licensavtal som innebär att varumärket Jogajà får tillgång till Scout Gamings fulla produktutbud.

“Vi fortsätter att bygga vårt globala nätverk och gör med den här affären entré i Sydamerika. Vi märker hur intresset för Fantasy Sports globalt sett ökar successivt.” kommenterar Scout Gaming VD Andreas Ternström

Jogaja har rekryterat ett team med lång erfarenhet från spelmarknaden, under ledning av Jacob Lindorff med bakgrund från Expekt, Betway och Bonnier Gaming. Bolaget är nystartat och huvudägare är ett svenskt riskkapitalbolag med tidigare erfarenhet från lyckade lanseringar i Brasilien.

Scout Gamings produkter förväntas lanseras under första halvåret 2019. Som ett led i lansering i Brasilien kommer produktutbudet kompletteras med lokala ligor.

“Fantasy Sports växer kraftigt globalt med USA som ledande marknad. Den brasilianska marknaden för sportspel är den största i Sydamerika och vi ser god potential för daily fantasy sports där. Tillsammans med våra partners, mediabolag och influencers, kommer vi lansera under våren och har höga ambitioner för produkten”, kommenterar Jacob Lindorff.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och poolspel. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har 70 anställda och har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com.