Back to press releases

Scout Gaming tecknar avtal med Luckia

Scout Gaming Group har ingått avtal med Luckia om leverans av bolagets spelplattform.

Avtalet innebär att Luckia, som är bland de ledande operatörerna i både södra Europa och Sydamerika, med närvaro i bland annat Spanien, Portugal, Chile och Colombia får tillgång till Scout Gamings kompletta spelplattform, med möjlighet att erbjuda bland annat DFS till sina slutkunder. Lansering förväntas ske i anslutning till sommarens fotbolls-VM. 

“Luckia har drygt 2 500 anställda och är bland de större operatörerna på för oss attraktiva marknader. De kommer att ytterligare stärka Scout Gamings nätverk samtidigt som de också kommer att bredda vår geografiska närvaro ytterligare. Luckia har funnits i industrin i nästan 40 år och är väl erkända operatörer av både online- och landbaserad spelverksamhet ” kommenterar Andreas Ternström, vd på Scout Gaming.

Luckia avser att ingå i det globala likviditetsnätverk som Scout Gaming etablerat. I nätverket ingår eller avser att ingå, sedan tidigare 1XBet, GML Interactive, Betsson, Bethard, Nordic Leisure, ComeOn, Starpick, Gofantasy, Fanteam och PAF, varav de tre sistnämnda har gått live med Scout Gamings produkt och har inkluderats i nätverket.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och poolspel. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har cirka 60 anställda och har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Bolagets Certified Adviser är Redeye AB.

Denna information är sådan som Scout Gaming är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersons försorg, den 29 maj 2018, klockan 08.00 CET.