Back to press releases

Scout Gaming ingår avtal med Veerbet och Time Scores

Scout Gaming har ingått avtal med Curacao Fortuna Connections för varumärkena Veerbet och Time Scores avseende leverans av bolagets DFS-plattform. Lansering väntas ske under det fjärde kvartalet, varumärkena kommer att ingå i Scout Gamings nätverk.

Avtalet innebär att Veerbet och Time Scores kommer att erbjuda DFS i sitt befintliga produkterbjudande.

“Vi känner våra kunder och deras preferenser när det gäller spel, och vi är övertygade om att Scout Gamings produkter är det perfekta komplementet till vår portfölj. Vi övertygande om att vi tillsammans kommer leverera en hållbar tillväxt,” kommenterar Curacao Fortuna Connections marknadschef, Chantal Barsoumian.

”Vi fortsätter att addera varumärken till det likviditetsnätverk som vi håller på att etablera. Det stärker också fortsatt vår position som den ledande leverantören av B2B Fantasy Sports”, kommenterar Scout Gamings vd, Andreas Ternström.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och poolbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har cirka 70 anställda och har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm First North.