Back to press releases

Scout Gaming ingår avtal om leverans av Social Sportsbook och Fantasy till Skylands Events and University Sports and Entertainment

Scout Gaming har ingått ett avtal med Skylands Events och University Sports & Entertainment, ett Florida-baserat bolag.

Scout Gaming-plattformen ger partners som Frontier Baseball League möjlighet att utnyttja det snabbväxande sportspelssegmentet genom att erbjuda en underhållande, nästa generations “sportbetting-liknande” upplevelse utan inblandning av riktiga pengar.

New Jersey Jackals och Sussex County Miners är båda medlemmar i Frontier Baseball League. ”The Jackals” spelar sina hemmamatcher på den prisbelönta Yogi Berra Stadium i Little Falls, NJ. ”The Miners” spelar sina hemmamatcher på Skylands Stadium i Sussex, NJ. Sedan starten 1998 har mer än en miljon fans varit på plats för att se Jackals spela baseboll.

Partnerskapet med Scout Gaming kommer att möjliggöra en kontinuerlig potential att engagera sina fans för Jackals och Miners. Via Social Sportsbook -plattformen kommer fans att kunna djupdyka i en välbekant free-to-play-spelupplevelse.

Andreas Ternström, verkställande direktör på Scout Gaming, kommenterar: ”Vi är glada över att ha samarbetat med Skylands och erbjuda våra produkter till Jackals and the Miners. Sociala sportspel och daglig fantasi ger en stor möjlighet för mindre ligor att tjäna pengar i stor skala.

”Våra produkter har utformats för att leverera en rolig och spännande spelupplevelse som också tar engagemanget med sporten och laget till nästa nivå. The Jackals and the Miners kommer att kunna utnyttja detta för att låsa upp nya och spännande intäktsmöjligheter.”

Al Dorso på Skylands Events och University Sports & Entertainment kommenterar: ”Vi förstår den enorma potentialen med sportspel för mindre ligalag när det gäller möjligheten till nya intäktsströmmar och detta avtal med Scout Gaming kommer att möjliggöra för Jackals och Miners att göra just det .

”Scout Gamings Social Sportsbook är en otrolig produkt och erbjuder en verkligt engagerande speluppevelse utan att kunderna behöver satsa riktiga pengar. Jag är övertygad om att Jackals and Miners  fans kommer att tycka att det ger ytterligare spänning att se matchen. ”

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

OM SCOUT GAMING
Scout Gaming Group är en mångfaldigt prisbelönt licensierad och reglerad premiumleverantör av B2B Fantasy Sports & Sportsbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar sportunderhållnings-plattform där kärnan är den nätverksbaserade Fantasy Sports-lösningen (SGN) och en fullt managerad Sportsbook som kan skräddarsys efter marknadens behov, oavsett om det är riktiga pengar inom Fantasy Sports, oddsspel eller Free-to-Play. Teknik och verksamhet är till 100 procent helägda av Scout Gaming, har utvecklats från grunden och drivits internt – vilket möjliggör praktiskt taget vilken sport, liga eller spelformat som helst. Företaget har nåt flertal landvinningar i branschen, som världens största globalt poolade DFS-nätverk (SGN), Fantasy Matchups, Bet-on-my-team, Player Odds och världens första integrerade DFS- och Sportsbook-lösning, via en enda integration . Koncernen har 100+ anställda och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina och Malta. Scout Gaming är noterat på Nasdaq First North Growth Market och Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0) 8 121 576 90.