Back to press releases

Scout Gaming ingår B2B-avtal med etablerad aktör inom Esport

Scout Gaming lanserade nyligen Esport i sitt nätverk av partners och nu ingår man även ett första B2B-partnerskapsavtal med en aktör enbart fokuserad på Esport.

Scout Gaming har tecknat ett avtal med GLHF.gg, en plattform som stärker bandet mellan professionella Esportslag och deras fans, något som hittills saknats. Tjänsten som skapats av GLHF erbjuder fans av Esportslag möjlighet att tävla mot varandra samt att ta del av nyheter, bakom kulisserna-innehåll och mycket mer. Scout Gaming skall leverera en Free2Play plattform med ett brett utbud av Esports såsom DOTA, eFotball, LoL och CS: GO.

”Vår lansering av Esport har renderat väldigt positiv feedback från både slutkund och B2B-partners, jag är därför mycket glad att kunna presentera vårt partnerskap med GLHF. De har från start uteslutande fokuserat på att leverera produkter som engagerar fans och har visat sig vara en av de mest framgångsrika inom sitt område”, kommenterar Scout Gamings vd, Andreas Ternström.

Utrullning av Scout Gamings Esports-erbjudande och integration med GLHF.gg väntas starta under kommande veckor med målet att lansera innan sommaren.

“Strategiskt sett passar Scouts mjukvara oss väldigt väl. Vi är glada över att kunna ge ESports-fans känslan av att scouta och hantera ett lag under pågående tävlingsevent. Fans av ESports har i allmänhet mycket god kunskap om sina favoritspelare, lag, match-ups och meta. Vi är glada över att samarbeta med en plattform som låter fans sätta denna kunskap på prov i en tävlingsinriktad miljö. Scout Gaming är den ledande leverantören av Fantasy Sports och jag är glad att vi kunnat hitta ett bra samarbete “, kommenterar GLHFs CPO, Ace St. Germain.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Om GLHF
GLHF är en fan-plattform för ESports, riktad mot ESports -fans och tittare runt om i världen som vill stödja och följa sitt favoritlag genom att utmana andra fans i trivia, fantasy och andra aktiva satsningar. Läs mer på GLHF.gg.

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv och Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Scout Gaming är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.

Denna information är sådan som Scout Gaming är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersons försorg, den 29 april 2020, klockan 09.05 CET.