Back to press releases

Scout Gaming lanserar Spring Championship i online fantasy fotboll för andra året i rad

För andra året i rad lanserar Scout Gaming Spring Championship med en total prispott på 500 000 euro, i hela Scout Gamings Nätverk (SGN).  Turneringen kommer att finnas tillgänglig på Fanteam.com och i SGN inom kort.

Precis som föregående år planeras turneringen att äga rum under Premier Leagues Game Week 37 och 38, i mitten av maj.

Inköpet är 1 100 euro, men det finns många möjligheter för spelare att kvalificera sig genom satellit-turneringar som börjar med inköp så lågt som 0,5 euro, där förstapriset är 100 000 Euro.

Vårmästerskapet är en dubbel Game Week under två separata omgångar i engelska Premier League: GW 37 & GW 38. Deltagarna i turneringen kommer att kunna välja ett DFS-lag under varje enskild Game Week, de vanliga fantasy-reglerna kommer att tillämpas. Poäng för båda Game Weeks läggs samman och den slutliga poängställningen avgörs sedan utifrån detta.

Scout Gaming Group är världens största B2B-fantasy-leverantör, och erbjuder ett brett utbud av speltyper, sporter och ligor för spel om riktiga pengar.

”Vi hoppas att det kommer att gå att spela färdigt årets upplaga av SCOFF. Fjolårets upplaga blev inställd på grund av COVID-19, vilket var tråkigt eftersom intresset var så stort. Vi ser årets upplaga som en ypperlig uppladdning inför stundande EURO 2021. Ambitionen är att även framgent erbjuda turneringar med större garanterade prissummor”, kommenterar Andreas Sundal, CPO och medgrundare av Scout Gaming.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Sundal, Chief Product Officer
Tel: +47 40850013
Email:
[email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och poolbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market.