Back to press releases

Jörgen Ragnarsson har anslutit till styrelsen i Scout Gaming Group

I samband med att det svenska moderbolaget Scout Gaming Group AB skapades anslöt Jörgen Ragnarsson till styrelsen.

“Scout har en väldigt lovande och spännande produkt som är mer social än andra spelvertikaler och är därför precis den typen av spel som europeiska speloperatörer behöver addera till sitt spelerbjudande. Bolaget är nu i ett väldigt intressant skede där man har påbörjat leveranserna, expansionen samt transformeringen av bolaget till den internationella scenen. Här hoppas jag kunna bidra med erfarenheter i teknik samt leveranser, frågor som ligger mig extra varmt om hjärtat.“

Jörgen Ragnarsson är en IT-veteran med erfarenhet från ledande befattningar ifrån globala IT-företag varav de senaste 17-åren uteslutande inom den internationella spelindustrin. Som leveransansvarig och CTO har Jörgen under åren jobbat med många stora internationella och även svenska speloperatörer. Inklusive uppbyggnaden av NYX Interactive och senast med Metric Gaming avseende Sportsbetting-lösningar till sportsbook-operatörer i UK.

“Jörgen har en bred kunskap från att både starta och driva bolag med hög teknik och innovationsgrad inom framförallt spelsektorn. Han kommer att ha en viktig roll i bolaget framförallt när det gäller övergripande strategiska produkt, leverans och integrationsfrågor ”, säger vd Andreas Ternström.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en ledande plattformsleverantör av Daily Fantasy Sports-spel. Bolaget tillhandahåller skräddarsydda anpassade nätverksspel för spel- och mediabolag. Koncernens huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige och det operationella kontoret ligger i Bergen, Norge. Bolaget har även ett eget statistikcenter i Lviv, Ukraina samt ett försäljningskontor förlagt på Malta. Koncernen sysselsätter cirka 50 medarbetare, från utvecklare, designers, QA, affärsutvecklare till projektledare och försäljningsorganisation. Scout Gaming strävar efter att ge sina kunder chansen att erbjuda slutanvändarna den bästa möjliga spelupplevelsen.