Back to press releases

Scout Gaming valdes av Norsk Tipping i upphandling

Scout Gaming kommer att tillhandahålla Norsk Tipping fantasy sports efter att ha vunnit en upphandling genomförd av Norsk Tipping.

Scout Gaming kommer att tillhandahålla sina tjänster till Norsk Tipping. Operatören kommer att få tillgång till Scout Gamings fulla fantasy sports-erbjudande.

Norsk Tipping förväntas lansera under första halvåret 2020.

”Att väljas ut av statliga Norsk Tipping efter en konkurrenskraftig offentlig upphandlingsprocess är en fantastisk framgång för Scout Gaming och ett bevis för den innovation och ledarskap som vi fortsätter att påvisa inom sportspel”, kommenterar Scout Gamings vd, Andreas Ternström.

Det slutgiltiga avtalet väntas signeras vecka 6 eller 7. Avtalet förväntas ha en väsentlig påverkan på Scout Gamings intäkter.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Scout Gaming är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Redeye AB. Kontaktuppgifter: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.

Denna information är sådan som Scout Gaming är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, den 30 januari 2020, klockan 11.40 CET.