Back to press releases

Scout Gaming tecknar avtal med 1XBet

Scout Gaming har slutit avtal med ryska 1XBet om leverans av Scout Gamings Daily Fantasy Sports-plattform.

Avtalet innebär att 1XBet kommer att kunna erbjuda ett fullödigt DFS-utbud till sina slutkunder.

Scout Gamings plattform väntas finnas fullt integrerad i tid till fotbolls-VM 2018.

”1XBet är en snabbväxande internationell speloperatör med närvaro i stora delar av världen. Att de har valt vår produkt för deras DFS-satsning gläder mig och visar att vi har marknadens ledande produkt. I samband med att 1XBet lanserar kommer Scout Gaming att gå live på ett flertal nya geografiska marknader”, kommenterar Scout Gamings vd, Andreas Ternström.

1XBet avser att ingå i det globala likviditetsnätverk som Scout Gaming etablerat. I nätverket ingår eller avser att ingå, sedan tidigare Betsson, Bethard, Nordic Leisure, ComeOn, Starpick, Gofantasy, Fanteam och PAF, varav de fyra sistnämnda har gått live med Scout Gamings produkt.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]

Om 1xBet
1xBet är en internationellt licensierad och reglerad B2C operatör av casino, betting och andra vadhållningsprodukter på nätet. Företaget grundades 2007 och innehar bland annat en rysk spellicens och man erbjuder ett brett utbud av produkter till sina över 1 miljoner registrerade spelarkonton.

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har cirka 60 anställda och har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Bolagets Certified Adviser är Redeye AB.

Denna information är sådan som Scout Gaming är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersons försorg, den 9 maj 2018, klockan 14.10 CET.