Back to press releases

Scout Gaming ingår avtal med Expressen

Scout Gaming har ingått ett avtal med Expressen om leverans av bolagets spelplattform. Expressen kommer få tillgång till ett flertal sporter och väntas lansera under 2019.

Avtalet medför att Scout Gaming kommer att tillhandahålla spelplattformar till Expressen för ett flertal sporter. Expressen, som är en del av Bonnier News, är ett av de största mediehusen på den svenska marknaden.

”Att Expressen, som är ett av de ledande mediehusen i Sverige, väljer att erbjuda Fantasy Sports till sina läsare genom vår plattform tyder på att intresset för Fantasy Sports i Sverige ökar. Att vi blir utvalda som leverantör bekräftar vår ambition om att vara den ledande leverantören på det här området”, kommenterar Scout Gamings vd, Andreas Ternström.   

“Sport har alltid varit ett av Expressens viktigaste bevakningsområden, med en stor och lojala publik. Fantasy Sports-plattformen vi nu får från Scout Gaming gör det möjligt för oss att utöka erbjudandet inom vår prenumerationstjänst Expressen Premium för alla de sportintresserade läsare som hittills tecknat sig för en prenumeration”, säger Dan Edström, kommersiell chef för Expressen Premium.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: [email protected]  

Dan Edström, kommersiell chef, Expressen Premium
Tel.
+46 702 129 543
E-mail: [email protected]

Om Expressen
AB Kvällstidningen Expressen är ett av Sveriges ledande mediehus och når varje dag över tre miljoner personer (Orvesto Internet, mars 2019). Expressen Premium lanserades i december 2018 och är en digital prenumerationstjänst. Expressen är en del av Bonnier News. För mer information om Expressen, vänligen besök www.expressen.se

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och poolbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Bolaget är noterat på Nasdaq First North.