Back to press releases

Scout Gaming lanserar Spring Championship i online fantasy football med 500 000€ i garanterad prispott

På grund av stor efterfrågan och framgången för WCOFF (World Championship of Online Fantasy Football) som genomfördes på Fanteam.com i december, lanserar Scout Gaming Group just nu den största Fantasy Football-turneringen i Europa någonsin, med en total prispott på 500 000€, där minst 150 000€ går till vinnaren.

Som den ledande leverantören av fantasy sports och med världens största poolade nätverk, slår Scout Gaming Group återigen rekord och lanserar det första vårmästerskapet i Fantasy Football någonsin. Turneringen kommer att äga rum under Game Week 37 och 38 i Premier League i maj och kommer att finnas tillgänglig för alla partners i Scout Gamings nätverk.

Inköpet kommer att vara 1 100€, men det finns många möjligheter för användare att kvalificera sig genom satelliter som börjar med inköp så lågt som 1€. Turneringen har ett maximalt antal platser tillgängliga på 1000, vilket innebär att den maximala prispotten kan uppgå till 1 000 000€.

Vårmästerskapet är en dubbel Game Week under två separata omgångar i engelska Premier League: GW 37 & GW 38. Deltagarna i turneringen kommer att kunna välja ett DFS-lag under varje enskild Game Week, de vanliga Scout Gaming-Fantasy-reglerna kommer att tillämpas. Poäng för båda Game Weeks läggs sedan samman och den slutliga poängställningen avgörs sedan utifrån detta.

Scout Gaming Group är världens största B2B-fantasy-leverantör, och erbjuder ett brett utbud av speltyper, sporter och ligor för spel om riktiga pengar.

Dessutom är Scout Gaming en pionjär när det gäller odds på fantasypoäng / dueller / matchups. Med samma poängsystem som för fantasy-turneringar är det möjligt att satsa på spelare från olika matcher, olika ligor och till och med olika sporter. Scout Gaming Group erbjuder också en sportsbook med mer traditionella sportspelprodukter, byggda för att konvertera Fantasy-spelare till sportsbookspelare och tvärtom, ett Matchup-spel och andra vadslagningsprodukter.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Sundal, Chief Product Officer
Tel: +47 40850013
Email:
[email protected]

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market.